Året der gik

For præcis et år siden åbnede jeg min blog med henblik på at bygge et fundament til en ”point of no return” beslutning. Nu sidder du og tænker: ”Hvad er det for en beslutning?”, men inden jeg løfter sløret, vil jeg gerne takke mit team bestående af tre fuldt ud kompetente drenge, Henrik, Sam og Hadi, der gang på gang præsterede og leverede et formidabelt produkt i forbindelse med denne blog og hjemmeside igennem året der gik.

Kigger vi tilbage på året 2017, har vi trods vores lille størrelse været i stand til at skabe relation til Helena og Line som ejer gruppen ”Smuk og skønhed” med over 50.000 følgere. Vi har også samarbejdet med Kristian, som er indehaver af ”SIGR mens skincare”. hvor vi hjalp det lækre brand i gang med en god mængde omtale, imod at SIGR leverede nogle produkter til nogle heldige vindere fra vores Facebookgruppe. I dag har SIGR over 7.000 følgere på Instagram.

Foruden ovennævnte har vi hjulpet to unge fyre tættere på ”The American dream” med både bolig muligheder og forberedelse af det store papirarbejdet, der ligger bag.

 

Jonglerede med to bolde

Hvorfor rejste jeg selv til New York, bliver jeg ofte spurgt om. Før jeg rejste til New York kastede jeg to bolde i luften (metaforisk set). Den ene bold symboliserede New York og et sponsorship, hvor den anden bold symboliserede en opstart af min egen salon i Danmark. I New York var alting ikke guld og grønne skove, hvilket livet bestemt heller ikke er i Danmark. Hvad ligger til grund for det valg, jeg traf af de to muligheder? Det kan siges med to ord; familie og netværk.

Nu skal jeg ikke trække den længere, jeg greb altså den sidste af mine bolde, som var at åbne en salon i Danmark. Efter et år med bloggen kan jeg stolt sige, ”Jeg åbner salon i Aarhus i det nyrenoverede Trøjborg Center”. Efter et år med bloggen står jeg altså med et produkt, en drøm, en målsætning og ej at forglemme en mulighed.

 

Det bevidste valg

De lange nætter i nattelivet, hvor jeg næsten hver eneste weekend stod bag baren eller var ansvarshavende, har ikke været forgæves. Jeg kan roligt sige, at det ikke bliver en typisk salon, hvilket man også kan tyde ud fra mit motto ”Det bevidste valg”. Jeg ønsker ikke at reklamere det store for salonen i dette opslag, men jeg kan roligt afsløre, at jeg har åbnet min rygsæk fra New York og der er ikke sparet.

Jeg har allerede nu ansat en elev, som starter efter hun har været på grundforløbet. I starten af januar slår jeg to fuldtidsstillinger op, hvor jeg søger to dedikerede og erfarende frisørassistenter med den 4-årig uddannelse. Der vil være mulighed for at booke tider i midten af januar, hvortil de første kunder, vil få en lækker goodiebag med hjem, så de kan prøve salonens lækre produktserier.

Midt i december måned skrev jeg under på lejekontrakten bl.a. grundet planerne for det nyrenoverede Trøjborg Centret. Jeg kan med god ro i sindet sige, at det er et center i medvind, efter det sidste år blev købt af et nyt selskab.

Frisør P Noergaard, Trøjborg åbner den 10. februar 2018, på adressen Otte Ruds Gade 98, 8200 Aarhus N.

 

Tak til jer alle

Jeg vil rigtig gerne takke alle, der har læst opslagene, kommet med både ris og ros, kommenteret og delt de forskellige opslag. Desuden vil jeg ikke kunne være nået hertil uden det netværk, der dagligt bidrager med assistance og en hjælpende hånd. Af hjertet tak!

 

Rigtig godt nytår til jer alle – De varmeste hilsner

Peter Nørgaard – Frisør P Noergaard, Trøjborg

 

Kilder:

https://www.facebook.com/groups/2173921206223742/

https://www.facebook.com/SIGRskincare/

 

Læs om mit sponsorship her:

http://peternoergaard.com/sponsorship/

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll Up