Kort fortalt er Lock, Stock & Barrel både en talegang og en herreserie bestående af produkter. Talegangen anvendes overvejende i Nordamerika og Storbritannien, hvilket betyder ”all, total, everything”. Dette skyldes, at de effektive dele af en musket består af:

  • Låsen (Lock), der bruges til at holde gnistningsmekanismen klar.
  • Lageret (Stock), der holder musketten.
  • Tønden, (Barrel), som er transportør til det eksplosivdrevne projektil.

Samlet set er dette hele våbenet, og derfor er det alt.

Det skyldes, at man i helt gamle dage måtte tre forskellige steder hen for at få lavet sin musket. Indtil nogen opfandt Lock, Stock & Barrel, hvor du kunne få samlet hele musket ét sted i stedet for at få lavet de forskellige dele ved forskellige steder.

LS&B blev grundlagt i 2005 og er en uafhængig producent, som beskæftiger sig med professionelle produkter til mænd. LS&B er en meget stolt serie, og de har skabt mange innovative resultater, der giver personlighed til forbrugeren. Kombinationen af videnskab og naturlige ingredienser skaber identiteten af denne lækre herreserie. Alle deres produkter er certificeret af ”Cruelty Free International Humane Cosmetics Standard” og Leaping Bunny-programmet.

Produkterne bliver benyttet i mere end 16 lande og har efterhånden 13 års erfaring på markedet. Internationalt er LS&B blevet førende inden for herreprodukter, og de bliver benyttet af mange forskellige frisørsaloner. I 2016 uddelte dronning Elizabeth II Grooming Company til LS&B, en dronning Award for Enterprise; Den højeste officielle ære, et britisk selskab kan modtage.

Denne serie fokuserer konstant på resultater og fremgang. I 2017 ændrede de hele deres emballage, således den fremstår meget mere maskulint. Ved konstant at følge udviklingen på markedet og tilpasse sig udvikler LS&B sig hele tiden. Med et bredt og professionelt udvalg af produkter til fornuftige priser, er der ingen undskyldning for ikke at prøve denne serie.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll Up